Arrangører

Kære foreningsledere og arrangører
Så det er NU du skal melde ind med aktiviteter til børn og unge i årets sommerferie. Børnene har brug for os – mere end nogensinde.

Tilmelding: Klik HER.

Frist: Tirsdag 25. maj 2021

Tilskud til foreninger
Sportsrådets tilskud til foreninger med gratis aktiviteter er i år 200 kr./time pr. aktivitet til deling mellem instruktørerne. Med et maximum på 3 timer pr. dag.

Tiden er knap. Send os ideer – også de løse!
Sommeren er over os. Og selv om ferien er lang, så haster det. Så send os din idé – også selvom aktiviteten ikke er helt på plads! Vi er klar til dialog og følger op på alt.

Inspiration
Hent gerne inspiration fra det forrige Aktivitetshæfte, som du finder HER.

Opdateringer – hele sommeren
Hjemmesiden Sommer i Sorø  vil blive intensivt markedsført. Der bliver kun trykt hæfte hvis der er aktiviteter nok ved tilmeldingsfristens udløb. Alternativt bliver der uddelt en flyer i skolen til alle folkeskolebørn og siden bliver markedsført via skole/elev/forældreplatformen AULA.

Flyers
Der bliver desuden ophængt plakater og/eller uddelt flyers på strategiske steder, daglige opdateringer med aktuelle aktivitetsforslag på lokale, sociale medier i hele kommunen samt ugentlige annoncer og omtaler i den lokale presse. 

Sikkerhed
Alt skal naturligvis gennemføres under hensyntagen til Sundhedsstyrelsens aktuelle anbefalinger om hygiejne og kontakt. Du kan læse den aktuelle anbefaling fra DIF/DGI på deres hjemmeside. Er du i tvivl om tolkningen, er du altid velkommen til at kontakte Sorø Kommunes værnemiddelteam på vaernemidler@soroe.dk. Bemærk i øvrigt at de gældende retningslinier om børneattest også gælder sommerferieaktiviteterne i Sorø Kommune.

*) Ret til ændringer forbeholdes.