Yoga for Børn

Børneyoga sommerskole er børneyoga og natur med kreative projekter samlet i børnehøjde og med massere af sjov. Der er plads til 10 børn pr. dag. OBS: Kræver tilmelding!

Børnene får en helt særlig mulighed for at fordybe sig i yogaens magiske univers samen med naturelementer og mindfulness – vi kombinerer det med kreative projekter der støtter op om temaet af natur og MÆRKE DIN KROP.

Gennem leg, børneyoga, mindfulness øvelser og kreative aktiviteter kan barnet tilegne sig deres egne redskaber til at mærke efter i kroppen. Redskaber de altid vil kunne hive frem og bruge i deres hverdag for at finde ro, mod og styrke i egne krop.
Vi vil prioritere en stille stund hvor kroppen får mulighed for at slappe af i en fortællingen hvor børnene hovedpersonen i deres SOMMERSKOLE univers.

Hvorfor er Børneyoga så vigtigt for børn:
Forskning indenfor yoga og mindfulness beskriver at når børn dyrker roen, legen og nærværet som børneyoga skaber øges børnenes evne til at danne relationer, evne til at løse konflikter og evne til at koncentrere sig. Yogaen er med til at styrke indlæringsevnen og børnenes må at kunne håndtere præstationer.
Her kan yogaen hjælpe og støtte barnet til selvregulering og hvordan de finde ro i pressede situationer.

BørneYoga hos BalanceBørn er trykt og roligt. Vi skaber sammen et fantastisk unikt univers hvor der er plads til fordybelse og nærvær i fælleskabet.

Information

Adgang:
Gratis

OBS: Kræver tilmelding
E-mail eller tlf. Der er plads til 10 børn.
Først til mølle.

Arrangør:
Balancebørn

Sted:
Yoga studiet Sorø Station
Stationspladsen
4180 Sorø

Alder:
7 – 11 år.

Kontakt:
Marlene Dafne
Tlf.: 40 77 75 39.
Tilmelding/E-mail sommerskole@balancebørn.dk

Dato/klokkeslæt
20/07/2020
Kl. 10:00 - 14:00

Lokation
Sorø Station

Kategori