Bustur til Cirkusland (Cirkus Arena) i Slagelse

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland arrangerer en bustur til Cirkusland (Cirkus Arena) ved Slagelse for børn og unge fra 6 til 17 år med ledsager. Bustransporten og indgangen til Cirkusland betaler Sommeraktiviteterne, og så er de fleste forlystelser og underholdningen betalt. Der skal derfor kun betales for det, som du/I skal spise, drikke og købe i Cirkusland. I kan tage en madpakke og noget at drikke med hjemmefra.

Tilmelding og mødested
Vi kører samlet afsted fra mødestederne i Sorø, Dianalund og Stenlille. Mødestederne får I besked om, når I tilmelder jer hos Lise på mobil 22993972 eller på mail lise-n@live.dk. Vi kører også samlet hjem igen, så vil eller kan I ikke være i Cirkusland til de lukker (kl. 16) er det meget vigtigt, at I fortæller de frivillige fra Hjerneskadeforeningen, at I ikke er sammen med os andre med bussen hjem.

Busserne fra Nygaard Turist & Minibusser bliver ikke på p-pladsen ved Cirkusland, men sætter os af og kommer tilbage igen lige før kl. 16 og henter os. I vil blive sat af bussen samme sted i Sorø, i Dianalund eller i Stenlille, som da I steg på.

Information

Adgang:
Gratis

Arrangør:
Hjerneskadeforeningen

Sted:
Mødested bliver oplyst ved tilmelding til Lise på mobil 22993972 eller på mail lise-n@live.dk.

Alder:
Børn og unge fra 6 til 17 år med ledsager

Kontakt:
Lise
Tlf.:  22993972
E-mail: lise-n@live.dk.

Kort utilgængelig

Dato/klokkeslæt
09/08/2020
Kl. 9:00 - 16:00

Kategori
Bustur til Cirkusland (Cirkus Arena) i Slagelse