Croods 2 – En ny tid – Film i Victoria

Familien Croods har overlevet alskens farer og katastrofer, alt lige fra livsfarlige, forhistoriske dyr og at deres datter blev smaskforelsket i en ny kæreste. Men nu står de over for en ny udfordring, der vil ryste deres lille flok i dens grundvold og få dem til at genoverveje alt, hvad de har troet på: en anden familie.

Familien Croods skal finde et nyt sted at leve. Så verdens første forhistoriske familie begiver sig ud i verden på jagt efter et mere sikkert sted at bo. Da de finder et idyllisk, indhegnet paradis, der opfylder alle deres behov, tror de, at alle deres problemer er løst … bortset fra én ting.

Der bor nemlig allerede en anden familie: Bedrested (med tryk på “bedre”) – som med deres overdådige træhus, fantastiske opfindelser og kunstvandede marker med friske råvarer – er et par trin over familien Croods på den evolutionære stige.

Familien Croods bliver verdens første overnattende gæster, men der går dog ikke lang tid, før der opstår spændinger, som hurtigt når kogepunktet. Netop som det ser allerværst ud, sender en ny trussel de to familier ud på et episk eventyr uden for det beskyttende hegn. En rejse som lærer dem til at acceptere hinandens forskelle, finde styrke i fællesskabet og skabe en fremtid sammen.
Dansk tale. Børn fra 6 – 11 år har gratis adgang. Voksne betaler almindelig billetpris.
OBS: Det er først til mølle, og der kan ikke bestilles billetter – så kom i god tid 🙂

Information

Adgang:
Børn fra 6 – 11 år

Arrangør:
Victoria Teatret

Sted:
Victoria Teatret
Storgade 15
4180 Sorø

Kontakt:
Søren Kragbæk
Tlf.: 21 42 89 05
E-mail: skrdk99@gmail.com

Dato/klokkeslæt
21/07/2021
Kl. 14:00 - 15:40

Lokation
Victoria Teatret

Kategori