Sorø Kunstmuseum – Gratis for børn og unge

Alle børn og unge under 18 år kommer gratis ind på museet, hvor vi inviterer til at gå på opdagelse i museets skiftende særudstillinger og faste samling året rundt. 

Kreativt værksted
Har du og din familie lyst til at udfolde sig kreativt, er museets værksted ved caféen altid åbent med materialer, der relaterer sig til de aktuelle særudstillinger. Der er også et lille kreativt hjørne inde på museet, hvor du kan klippe og klistre.

Gratis børnepakke
Har du børn eller børnebørn med på museet, kan I få udleveret en gratis børnepakke i butikken, som er skræddersyet til de aktuelle udstillinger. Det er altid sjovt at gå på billedjagt og løse opgaver sammen, når I står midt i kunsten.

Samtalekort
Til de større børn og unge anbefaler vi museets samtalekort, som er placeret i den store trappeopgang, der forbinder alle udstillingssalene. Kortene er gode til at åbne op for snakken om kunsten.

Mobil formidling
Hvis du godt vil vide mere om de enkelte kunstværker, kan du skanne mange af dem med din mobil via app’en Vizgu og få udvidet din horisont.

Mad og drikke
Trænger du til mad og drikke, er der prisvenlige lækkerier i caféen, bl.a. en børnetallerken, smørrebrød, tapas og søde sager. Man må ikke spise sin medbragte mad på museet, men den kan til gengæld indtages under åben himmel på Den Grønne Scene foran museet.

Faste indslag for børn og unge

  • Billeder med baby – for forældre på barsel
  • Familiesøndag – for hele familien
  • Ferieaktiviteter – kreativitet i skolernes ferier
  • Familiekoncerter – for store og små
  • Gylden Torsdag + Guldbar – kunst, fællesspisning og musik
  • Unges kunstrum for de 15-25-årige hver onsdag kl. 15-18

Information

Adgang:
Gratis for børn og unge under 18

Arrangør:

Sorø Kunstmuseum

Sted:
Sorø Kunstmuseum Storgade 9, 4180 Sorø

Alder:
Op til 18 år

Kontakt:
Tlf: 5783 2229
E-mail: info@sorokunstmuseum.dk

Dato/klokkeslæt
13/07/2024
Kl. 11:00 - 17:00

Lokation
Sorø Kunstmuseum

Kategori
Kreativ